Project

General

Profile

Bug #2007

Standard styles were broken

Added by krigstask over 4 years ago. Updated about 4 years ago.

Status:
Closed
Priority:
Normal
Assignee:
Category:
Plugins: Azoth
Target version:
Start date:
07/27/2016
Due date:
% Done:

100%

Estimated time:
1.00 h
Reported in:
master

Description

After some update of Leechcraft from git master all Standard styles (including my personal favourite Lime Dawn) stopped working (see screenshot attached).
StandardStyles plugin is built and enabled.
I'm almost sure that version built on Jun 24 was fine, and I found it after rebuilding on Jul 25. I would have run `git bisect`, but I'm using Gentoo packages, and can't figure out how to build Azoth-only binary from repo.

[ebuild   R   ] app-leechcraft/lc-azoth-9999  USE="acetamide adiumstyles autoidler autopaste birthdaynotifier chathistory crypt depester embedmedia herbicide hili isterique juick keeso lastseen metacontacts murm nativeemoticons otroid spell standardstyles vader xmpp -astrality -debug -doc -latex -media (-sarin) -shx -velvetbird -woodpecker -xtazy" 

Also Azoth


Files

tmp.png (22.7 KB) tmp.png krigstask, 07/27/2016 09:40 PM
#1

Updated by krigstask over 4 years ago

Also Azoth

Sorry, that's a screwup.

#2

Updated by krigstask about 4 years ago

Seems to be fixed somewhere in between ee9af1a..f25b9da!

#3

Updated by 0xd34df00d about 4 years ago

  • Estimated time set to 1.00 h
  • % Done changed from 0 to 100
  • Target version set to 0.6.75
  • Status changed from New to Closed

Yep, all styles were broken for a few revisions. Moreover, most resources loading was broken. Bad refactoring that was.

Also available in: Atom PDF